Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon sairaalan uudistuvaan päivystykseen haetaan erikoislääkäriä, jonka tehtäviin kuuluu akuuttilääkäreiden koulutus ja konsultointi yhdessä muiden seniorien kanssa sekä toimiminen tehostetun valvonnan lääkärinä. HUS Porvoon sairaanhoitoalue vastaa Itä-Uudenmaan päivystyksestä, sekä ilta- ja viikonloppuaikaan myös toistaiseksi yleislääketieteen kiireellisestä vastaanotosta ostopalveluna. Erikoissairaanhoidossa päivystyksen erikoisaloina ovat sisätaudit, kova ja pehmyt kirurgia, anestesia sekä psykiatria ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Porvoo muut terveydenhuoltoalan työt Porvoo lääkärit Porvoo hammashoito Porvoo hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri Päivystyspoliklinikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus