Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Porvoon sairaalan uudistuvaan päivystykseen haetaan erikoislääkäriä, jonka tehtäviin kuuluu akuuttilääkäreiden koulutus ja konsultointi yhdessä muiden seniorien kanssa sekä toimiminen tehostetun valvonnan lääkärinä.

HUS Porvoon sairaanhoitoalue vastaa Itä-Uudenmaan päivystyksestä, sekä ilta- ja viikonloppuaikaan myös toistaiseksi yleislääketieteen kiireellisestä vastaanotosta ostopalveluna. Erikoissairaanhoidossa päivystyksen erikoisaloina ovat sisätaudit, kova ja pehmyt kirurgia, anestesia sekä psykiatria ja osaltaan yleislääketieteen/geriatrinen päivystys. Alueen kunnilla on suunnitelmia kehittää kiireellistä vastaanottoa yleislääketieteen potilaille omaksi toiminnaksi myös virka-ajan ulkopuolelle.

Tervetuloa viihtymään joukkoomme! Kysy rohkeasti lisää!

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Kielivaatimuksena on hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Porvoo-Porvoon sairaala
Organisaatio: 6103 Akuuttilääketieteen Vastuualue, Porvoon Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Ylilääkäri Markus Lyyra, puh. 040 634 2176 tai tulosyksikön johtaja Ville Pursiainen, puh. 050 427 1592.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-24

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoo-Porvoon sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri Päivystyspoliklinikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoo-Porvoon sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa