Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porvoon sairaalan uudistuvaan päivystykseen haetaan erikoislääkäriä, jonka tehtäviin kuuluu akuuttilääkäreiden koulutus ja konsultointi yhdessä muiden seniorien kanssa sekä toimiminen tehostetun valvonnan lääkärinä. HUS Porvoon sairaanhoitoalue vastaa Itä-Uudenmaan päivystyksestä, sekä ilta- ja viikonloppuaikaan myös toistaiseksi yleislääketieteen kiireellisestä vastaanotosta ostopalveluna. Erikoissairaanhoidossa päivystyksen erikoisaloina ovat sisätaudit, kova ja pehmyt kirurgia, anestesia sekä psykiatria ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Porvoo muut terveydenhuoltoalan työt Porvoo lääkärit Porvoo hammashoito Porvoo hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri Päivystyspoliklinikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 93 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus