Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYKS Pää- ja kaulakeskuksessa Neurologian linjalla on haettavana neurologian erikoislääkärin (100 %) virka Meilahden sairaalan neurologian poliklinikalla. Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta liikehäiriöpotilaiden diagnostiikasta ja hoidosta, etenevän Parkinsonin taudin hoitomenetelmien itsenäistä hallintaa sekä tavoitteellista ja yhteistyökykyistä toimintaotetta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Munkkiniemi() lääkärit Kuusisaari() lääkärit Helsinki lääkärit Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri HYKS Neurologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 120 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa