Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erikoislääkärin (lasten nefrologia) tehtävät HYKS Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikön erityispediatrian linjan lasten immunosuppressiivisessa yksikössä. Yksiköllä on osaltaan valtakunnallinen vastuu lasten elinsiirtotoiminnasta. Virkaan nimitettävän erikoislääkärin (lasten nefrologia) tehtävänä on toimia HYKS:n erityispediatrialla munuais- ja elinsiirtoyksikössä. Hakijalta vaaditaan riittävää kokemusta lasten nefrologiasta ja elinsiirroista sekä valmiutta osallistua elinsiirtojen vaatimaan päivystystoimintaan. Hakijalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri HYKS Lasten nefrologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on kokenut työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus