Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus


Erikoislääkärin (lasten nefrologia) tehtävät HYKS Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikön erityispediatrian linjan lasten immunosuppressiivisessa yksikössä. Yksiköllä on osaltaan valtakunnallinen vastuu lasten elinsiirtotoiminnasta.

Virkaan nimitettävän erikoislääkärin (lasten nefrologia) tehtävänä on toimia HYKS:n erityispediatrialla munuais- ja elinsiirtoyksikössä. Hakijalta vaaditaan riittävää kokemusta lasten nefrologiasta ja elinsiirroista sekä valmiutta osallistua elinsiirtojen vaatimaan päivystystoimintaan. Hakijalla tulee olla kiinnostusta ja riittävät yhteistyökyvyt yksikön toiminnan kehittämiseksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.
Yliopistosairaalassa erikoislääkärin virkaan kelpoisuutena vaaditaan lisäksi lääketieteen tohtorin tutkinto tai lääketieteen ja kirurgian tohtorin arvo.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Lastenklinikka
Organisaatio: 1112 Erityispediatrian Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Kokenut
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Erityispediatrian linjajohtaja Eero Jokinen, puh. 09 471 73332 tai lasten munuais- ja elinsiirtoyksikön osastonylilääkäri Hannu Jalanko, puh. 050 427 2395.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-4

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Lastenklinikka

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri HYKS Lasten nefrologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on kokenut työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Lastenklinikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa