Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus


HUS-Kuvantaminen on Suomen johtava lääketieteellisen kuvantamisen, fysiologisten ja neurofysiologisten tutkimusten, niihin liittyvien toimenpiteiden ja asiantuntijapalvelujen sekä lääkintäteknisten asiantuntijapalvelujen tuottaja. HUS-Kuvantaminen on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin kuuluva liikelaitos.

Haemme controlleria HUS-Kuvantamisen hallinnon taloustiimiin.

Controller valmistelee toiminnan ja talouden raportit ja tuottaa itsenäisesti analyyseja vastuualueiden toiminnan tueksi. Tehtäviin kuuluu myös laskutuksen ja raportoinnin sisällön ja ajantasaisuuden varmistaminen, erilaisten selvitysten valmistelu sekä osallistuminen talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun.

Toivomme hakijalta monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävissä, vahvaa analyyttista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitamisessa on eduksi käytössämme olevien office- ja raportointijärjestelmien (Cognos, Hyperion) hallinta.


Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakouluasteen tutkinto tai alimman korkea-asteen tutkinto ja riittävä kokemus suunnittelu- ja laskentatoimen tehtävissä.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-14
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 9200 Hus-Kuvantaminen Liikelaitoksen Hallinto
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Talousjohtaja Anne Karikumpu, p. 040 525 0746.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-2

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Controller HUS-Kuvantaminen, on ilmoitettu HUS -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa