Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HYKS Psykiatrian Mielialahäiriölinjaan apulaisylilääkäriä Myyrmäen psykiatrian poliklinikalle. Apulaisylilääkärin tehtävänä on johtaa ja kehittää mielialahäiriöiden tutkimukseen ja hoitoon keskittyneen poliklinikan toimintaa. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vankkaa johtamiskokemusta sekä paineiden ja ristiriitojen käsittely- ja sovittelukykyä. Apulaisylilääkärin kliininen työpanos on merkittävä vastaanottotyössä, johon hänen tulee olla asiantuntijatasoisesti perehtynyt. Apulaisylilääkäri joutuu sijaistamaan Peijaksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria Kerava psykologia ja psykiatria Nurmijärvi psykologia ja psykiatria Sipoo psykologia ja psykiatria Tuusula psykologia ja psykiatria Vantaa psykologia ja psykiatria Espoo lääkärit Helsinki lääkärit Kerava lääkärit Nurmijärvi lääkärit Sipoo lääkärit Tuusula lääkärit Vantaa lääkärit Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Kerava määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo psykologia ja psykiatria lääkärit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylilääkäri HYKS Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus