Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus


Haemme HYKS Psykiatrian Mielialahäiriölinjaan apulaisylilääkäriä Myyrmäen psykiatrian poliklinikalle.

Apulaisylilääkärin tehtävänä on johtaa ja kehittää mielialahäiriöiden tutkimukseen ja hoitoon keskittyneen poliklinikan toimintaa. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vankkaa johtamiskokemusta sekä paineiden ja ristiriitojen käsittely- ja sovittelukykyä. Apulaisylilääkärin kliininen työpanos on merkittävä vastaanottotyössä, johon hänen tulee olla asiantuntijatasoisesti perehtynyt. Apulaisylilääkäri joutuu sijaistamaan Peijaksen kampuksella ylilääkäriä. Hakijan kokemus yhteistyöstä perusterveydenhuollon ja kolmannen sektorin kanssa katsotaan eduksi.

Apulaisylilääkäri myös vastaa alaistensa lääkärien koulutuksesta ja perehdyttämisestä. Hänen tulee myös aktiivisesti osallistua poliklinikalla tehtävään lääketieteelliseen tutkimukseen. Suoritettu johtamiskoulutus katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Hallinnolliselta apulaisylilääkäriltä vaa-ditaan lisäksi riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävissä tai hal-linnon pätevyys.
Yliopistosairaalassa kelpoisuutena vaaditaan lisäksi lääketieteellisen tiedekunnan toteama dosentin pätevyys asianomaisella erikoisalalla. Mikäli kysymyksessä on 5-vuoden ajaksi täytettävä määräaikainen apu-laisylilääkärin koulutusvirka kelpoisuutena vaaditaan kuitenkin lääketie-teen tohtorin tutkinto tai lääketieteen ja kirurgian tohtorin arvo.

Pätevän hakijan puuttuessa virka voidaan täyttää myös määräajaksi.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 1122 Mielialahäiriölinja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Tiedustelut ylilääkäri Ritva Arajärvi, puh. 050 5264 494 (ritva.arajarvi@hus.fi) tai linjajohtaja Martti Heikkinen, puh. 09 471 83001, 050 5933 451 (martti.heikkinen@hus.fi)

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.


http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylilääkäri HYKS Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa