Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Kyseessä on apulaisosastonhoitajan vakituinen tehtävä Hyks Vatsakeskuksen poliklinikalla Meilahden tornisairaalassa. Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan tällä hetkellä endokrinologian, urologian, verisuonikirurgian, elinsiirto- ja maksakirurgian, endokriinisen kirurgian sekä vatsakirurgian erikoisalojen potilaita. Poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana.

Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen ja johtamiseen sekä päivittäisen toiminnan ohjaukseen ja koordinointiin. Hän toimii osastonhoitajien ja apulaisosastonhoitajien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lisäksi hän vastaa omista erikseen sovituista vastuualueistaan. Työ on päivätyötä.

Arvostamme kehittämis- ja johtamisosaamista sekä organisointitaitoa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä, joustavuutta ja muutosvalmiutta. Kokemus esimiestehtävistä ja näyttö hoitotyön ja toimintaprosessien kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tervetuloa mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöömme!


Hakukelpoisuus

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakouluasteen tutkinto tai alempi korkeakouluasteen tutkinto taikka alimman korkea-asteen tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja riittävä kokemus alan tehtävistä.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-2
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1215 Vatsakeskuksen Hoitotyö
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Katariina Arala, p. 050 427 2350.

Osastonhoitaja Helena Raappana p.050 428 6154.

johtava ylihoitaja Anna-Maija Kaira p.050 427 0953.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Meilahden tornisairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisosastonhoitaja HYKS Vatsakeskus, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Meilahden tornisairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa