Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kyseessä on apulaisosastonhoitajan vakituinen tehtävä Hyks Vatsakeskuksen poliklinikalla Meilahden tornisairaalassa. Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan tällä hetkellä endokrinologian, urologian, verisuonikirurgian, elinsiirto- ja maksakirurgian, endokriinisen kirurgian sekä vatsakirurgian erikoisalojen potilaita. Poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana. Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen ja johtamiseen sekä päivittäisen toiminnan ohjaukseen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Kuusisaari() hoitajat Helsinki hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisosastonhoitaja HYKS Vatsakeskus, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus