Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kyseessä on apulaisosastonhoitajan vakituinen tehtävä Hyks Vatsakeskuksen poliklinikalla Meilahden tornisairaalassa. Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan tällä hetkellä endokrinologian, urologian, verisuonikirurgian, elinsiirto- ja maksakirurgian, endokriinisen kirurgian sekä vatsakirurgian erikoisalojen potilaita. Poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana. Apulaisosastonhoitaja on hoitotyön asiantuntija, joka osallistuu hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen ja johtamiseen sekä päivittäisen toiminnan ohjaukseen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Kuusisaari() hoitajat Helsinki hoitajat Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisosastonhoitaja HYKS Vatsakeskus, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 120 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa