Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen ja vastuunalaiseen työhön pystyvää ravintolakokkia vakituiseen työsuhteeseen. Edellytetään vähintään 5 vuoden työkokemusta kokin työstä sekä kokemusta ala carte ruokien valmistamisesta. Yhteystiedot: Helena Ollila, puh. 050 - 4661340 tai sähköposti: info@helenankievari.com Lisätietoja: http://www.helenankievari.com/fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi helma hovi Y-tunnus 1505841-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Helma Hovi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus