Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan itsenäiseen ja vastuunalaiseen työhön pystyvää ravintolakokkia vakituiseen työsuhteeseen. Edellytetään vähintään 5 vuoden työkokemusta kokin työstä sekä kokemusta ala carte ruokien valmistamisesta. Yhteystiedot: Helena Ollila, puh. 050 - 4661340 tai sähköposti: [email protected] Lisätietoja: http://www.helenankievari.com/fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Ylitornio ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helma Hovi Oy Y-tunnus 1505841-6 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Helma Hovi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus