Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan itsenäiseen ja vastuunalaiseen työhön pystyvää ravintolakokkia vakituiseen työsuhteeseen. Edellytetään vähintään 5 vuoden työkokemusta kokin työstä sekä kokemusta ala carte ruokien valmistamisesta.

Yhteystiedot: Helena Ollila, puh. 050 - 4661340 tai sähköposti: info@helenankievari.com

Lisätietoja: http://www.helenankievari.com/fi

Web-osoite: http://www.helenankievari.com Työnantaja: Helma Hovi Oy Sijainti: Alkkulanraitti 67, 95600 YLITORNIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/heti Yhteystiedot: Helena Ollila, Puh: 050 - 4661340, info@helenankievari.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Alkkulanraitti 67, 95600 YLITORNIO

Yritystiedot

Toiminimi helma hovi Y-tunnus 1505841-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Helma Hovi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio , osoitteessa Alkkulanraitti 67, 95600 YLITORNIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa