Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Heka-Kantakaupunki Oy etsii palvelukseensa Kiinteistöhuollon työnjohtajaa Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. toimia esimiehenä kiinteistöhuollon ja korjauspuolen työntekijöille, valvoa yleisten alueiden puhtaanapitoa, korjaus sekä huoltotöiden suunnittelu ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Työnjohtaja toimii yhteistyössä isännöitsijöiden sekä asukkaiden kanssa Tehtävään valittavalla tulee olla kokemusta kiinteistöjen huolto- ja korjaustoiminnasta, asiakaspalvelusta sekä hyvää organisointikykyä. Rakennusautomaatio ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heka-Kantakaupunki Oy Y-tunnus 2439205-3 Toimiala Kiinteistöjen isännöinti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuollon työnjohtajaa, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Heka-Kantakaupunki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00240 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus