Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Verkostomestari työskentelee kunnallisteknisellä osastolla johtaen vesihuoltolaitoksen käytännön toimintoja ja kunnallisteknisiä työkohteita. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alaan liittyvä teknikon tutkinto. Valittavalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, esimieskokemusta sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtäväkohtainen palkka on 2793,39 euroa/kk. Lisäksi maksetaan ammattialalisää 0-8 prosenttia sekä henkilökohtaista lisää 0-26 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna. Työaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Heinola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heinolan kaupunki Y-tunnus 1068892-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostomestari (200176), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Heinolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus