Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palveluohjaajan tehtävänä on ikäihmisten kokonaisvaltainen palvelutarpeen selvitys, neuvonta ja ohjaus sekä asiakkaan tarpeeseen vastaavien palveluiden organisointi erityisesti asumispalveluiden osalta, palvelusuunnitelmien laatiminen sekä maksu- ja palvelupäätösten laadinta. Keskeinen tehtävä on ympärivuorokautisen hoivan paikkojen ja jaksottaishoidon koordinointi, SAS (selvitä-arvioi-sijoita) asioiden valmistelu ja organisointi sekä SAS-ohjelman vastuukäyttäjyys. Tehtävään kuuluu ikäihmisten asumispalveluiden palvelusetelien käytön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Heinola musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heinolan kaupunki Y-tunnus 1068892-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja (110227), on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Heinolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus