Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Palveluohjaajan tehtävänä on ikäihmisten kokonaisvaltainen palvelutarpeen selvitys, neuvonta ja ohjaus sekä asiakkaan tarpeeseen vastaavien palveluiden organisointi erityisesti asumispalveluiden osalta, palvelusuunnitelmien laatiminen sekä maksu- ja palvelupäätösten laadinta. Keskeinen tehtävä on ympärivuorokautisen hoivan paikkojen ja jaksottaishoidon koordinointi, SAS (selvitä-arvioi-sijoita) asioiden valmistelu ja organisointi sekä SAS-ohjelman vastuukäyttäjyys. Tehtävään kuuluu ikäihmisten asumispalveluiden palvelusetelien käytön koordinointi. Palveluohjaaja työskentelee virkasuhteessa osana asiakasohjausyksikön moniammatillista tiimiä.

Palveluohjaajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan amk-tutkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä painottuu vahva sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemus. Lisäksi eduksi katsotaan Smartum- palveluseteli-, RAI- ja SAS-ohjelmistojen tuntemus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Lisäansioksi katsotaan työkokemus ikäihmisten sosiaali- ja/tai palveluohjauksesta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus.
Koeaika on 4 kk

Web-osoite: http://www.heinola.fi Työnantaja: Heinolan kaupunki Sijainti: Torikatu 13, 18100 HEINOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Asiakasohjausyksikön palvelupäällikkö Minna Heinonen, puh. 0445871440, minna.heinonen@heinola.fi ja asiantuntija Mari Pynnönen, puh. 0447694204, mari.pynnonen@heinola.fi. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 13, 18100 HEINOLA

Yritystiedot

Toiminimi Heinolan kaupunki Y-tunnus 1068892-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja (110227), on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Heinolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola , osoitteessa Torikatu 13, 18100 HEINOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa