Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Työ on Heinäveden terveyskeskuksessa mielenterveysneuvolassa. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme alan lisäkoulutusta ja kokemusta mielenterveystyöstä.

Web-osoite: http://www.heinavesi.fi Työnantaja: Heinäveden kunta Sijainti: Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 16.11.2016-23.5.2017 Yhteystiedot: Tiedustelut, kuten myös kirjalliset tai sähköiset hakemukset toimitetaan mahdollisimman pian terveyskeskuksen osastonhoitajalle: marja.lyytikainen@heinavesi.fi tai Marja Lyytikäinen, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi Hakemukset: marja.lyytikainen@heinavesi.fi Marja Lyytikäinen Sairaalantie 4 79700 Heinävesi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI

Yritystiedot

Toiminimi Heinäveden kunta Y-tunnus 0164308-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi , osoitteessa Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa