Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työ on Heinäveden terveyskeskuksessa mielenterveysneuvolassa. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme alan lisäkoulutusta ja kokemusta mielenterveystyöstä.

Web-osoite: http://www.heinavesi.fi Työnantaja: Heinäveden kunta Sijainti: Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 16.11.2016-23.5.2017 Yhteystiedot: Tiedustelut, kuten myös kirjalliset tai sähköiset hakemukset toimitetaan mahdollisimman pian terveyskeskuksen osastonhoitajalle: marja.lyytikainen@heinavesi.fi tai Marja Lyytikäinen, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI

Yritystiedot

Toiminimi Heinäveden kunta Y-tunnus 0164308-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Heinäveden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi , osoitteessa Sairaalantie 4, 79700 HEINÄVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa