Duunitori suosittelee
Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme keittiötiimimme herkullisen lounasruoan ja a la carte ruoan osaajaa lähiruokaravintolaamme. Kokkimme pystyy niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimityöhön. Aktivinen ja positiivinen asenne työhön ovat ominaisuuksiasi ripeyden ja oma-alotteisuuden lisäksi. Odotamme kokin koulutusta, hygieniapassia sekä näyttöä vastaavista tehtävistä vähintäänkin muutaman vuoden ajalta. Ravintolamme on avoinna lähes jokaisena päivänä vuodessa ja sesonkivaihtelut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heila Oy Y-tunnus 2138053-2 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakkatuotteiden vähittäiskauppa kojuista ja toreilla

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Heila Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus