Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lämpölattiakohteisiimme lattialämmitysjärjestelmän asentajaa. Edellytämme, että hakijalla on hieman kokemusta lattialämmitysjärjestelmistä. Eduksi katsotaan Enerline-lattialämmitysjärjestelmän aiempi asennuskokemus sekä lattiaeristeiden asennuskokemus. Työtehtävä vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti sekä yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Kohteet ovat pääsääntöisesti asuinrakentamiskohteita....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heikkinen Yhtiöt Oy Y-tunnus 0760867-6 Toimiala Lattianpäällystys ja seinien verhoilu Rinnakkaistoiminimet Polarlattiat, Parkettikeskus, Tampereen Lattiatyö, Suomen Lattiatyö, SalpaCon

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Heikkinen Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus