Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme lämpölattiakohteisiimme lattialämmitysjärjestelmän asentajaa.

Edellytämme, että hakijalla on hieman kokemusta lattialämmitysjärjestelmistä. Eduksi katsotaan Enerline-lattialämmitysjärjestelmän aiempi asennuskokemus sekä lattiaeristeiden asennuskokemus.

Työtehtävä vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti sekä yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Kohteet ovat pääsääntöisesti asuinrakentamiskohteita.

Web-osoite: http://www.heikkinen.fi Työnantaja: Heikkinen Yhtiöt Oy Sijainti: Koivukummuntie 14, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Harinen Miika, 0400 769 936, miika.harinen@heikkinen.fi Hakemukset: miika.harinen@heikkinen.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koivukummuntie 14, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Heikkinen Yhtiöt Oy Y-tunnus 0760867-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Heikkinen Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Koivukummuntie 14, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa