Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Olemme kasvava koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja, sekä tuotantotekniikan konsultointia tarjoava insinööritoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Porissa, joissa työllistämme 30 konesuunnittelun ja tuotantotekniikan ammattilaista. Vuoden 2016 liikevaihdoksi arvioimme 3M?.

Haemme nyt Vantaan yksikköömme mekaniikkasuunnittelijoita. Työpaikka sijaitsee PK-seudulla ja tehtävät edellyttävät koneinsinöörin tai kone DI:n koulutusta, sekä kokemusta 3D CAD-suunnittelusta vähintään 2 vuoden ajalta. Erityisesti kokemus SolidWorks, Inventor, Creo tai NX-ohjelmistoista katsotaan eduksi. Kerrothan myös jos sinulta löytyy kokemusta FEM-laskennasta.

Hefmecissä mekaniikkasuunnittelijan työprofiili voidaan kuvata kahdella eri tavalla:

1. TOIMISTOPROFIILI - työskennellään Hefmecin omalla toimistolla

2. KOMENNUSPROFIILI - työskennellään asiakkaan tiloissa ja työnohjauksessa

TOIMISTOPROFIILI

Hefmecin toimistolla sinulla on usein vastuulla oma projekti, jonka työkaverisi on myynyt tai jonka olet, osaamisestasi riippuen, jopa itse myynyt. Suunnittelijan tyypillinen työkuukausi sisältää mekaniikkasuunnittelua ja mallinnustyötä 3D CAD-ohjelmistolla. Laadit työssäsi päivittäin valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia, ideoit uusia tuotantomenetelmiä, tutustut konedirektiiveihin ja sovellat tietoa omassa projektissa, sekä laadit direktiivien edellyttämiä dokumentteja. Kone-elimien sovittaminen suunniteltaviin kohteisiin, uusien konstruktioiden suunnittelu, valmistusmenetelmien valinnat, rakenteiden mitoitukset sekä lujuuslaskenta FE-menetelmällä kuuluvat myös olennaisena osana työnkuvaan. Suunnittelutehtävien lisäksi otat viikoittain kymmeniä puheluita asiakkaille, komponenttitoimittajille ja alihankkijoille, suunnittelet ja seuraat projektin aikataulua, valvot alihankintaketjun toimintaa, lähetät tarjouskyselyitä alihankkijoille, teet ostoja omaan projektiin, laadit tarjouksia asiakkaille, osallistut työkaverin järjestämään ideariiheen, sekä sovit asiakaskäyntejä ja käyt myyntineuvotteluita. Emme oleta että osaat kaiken heti. Dokumentoidut toimintatavat, kattava perehdytys ja työkavereiden tuki ovat apunasi. Asenne ja aito kiinnostus tehtävään kuitenkin ratkaisevat.

KOMENNUSPROFIILI

Komennuksella olet yleensä osana asiakkaan projektiorganisaatiota. Lähimpänä esimiehenä toimii yleensä asiakkaan suunnittelupäällikkö tai projektipäällikkö. Jos olet vielä työurasi alussa, viereisessä työpisteessä istuu kokeneempi suunnittelija, jolta voit kysyä apua vaikka viiden minuutin välein. Apua saat myös aina Hefmecin omalta toimistolta. Jos olet kokeneempi, teet hyvinkin itsenäisesti oman osuutesi projektista ja saatat jopa ohjata muita suunnittelijoita. Komennuksella saat usein asiakkaan edustajalta oman osakokonaisuuden suunniteltavaksi. Mallinnat 3D CAD-ohjelmistolla rakenteet vastaamaan käyttötarkoitusta, osallistut suunnittelukatselmuksiin, laadit valmistus- ja kokonpanopiirustukset, teet osaluettelot asiakkaan PDM- ja/tai tuotannonohjausjärjestelmään, olet yhteydessä asiakkaamme alihankkijoihin ja komponenttitoimittajiin sähköpostilla ja puhelimella ja kirjoitat sähköposteja myös englanniksi. Jos kaipaat laajempaa tehtävänkuvaa, voit päästä toimimaan Hefmecin asiakasvastaavana ja saatat myös osallistua Hefmecin myynti- ja rekrytointiprosessiin.

Toimit sitten missä tehtävässä tahansa, pidämme erittäin tärkeänä taitoa kuunnella asiakasta ja toimia aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvalla tavalla. Reipas, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Tartut uusiin tehtäviin ennakkoluulottomasti, otat tarvittaessa työkalut käteen ja dokumentointikin luonnistuu. Arvostamme organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä vastuunkantokykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä monipuoliseen työhön.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Hefmecissä ympärilläsi on 30 asiakaspalvelutaitoista teknisen suunnittelun ammattilaista. Vaalimme reipasta ja avointa työilmapiiriä laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä. Panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon ja heidän motivaatioonsa tehdä työnsä hyvin.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus, CV, kopiot todistuksista ja palkkatoive heti tai viimeistään 31.10.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa Evi Rantanen, soittoaika perjantaisin klo 12-14 puh. 0505827791. Toivomme yhteydenottoja vain työnhakijoilta.

Web-osoite: http://www.hefmec.fi Työnantaja: Hefmec Engineering Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sop.mukaan Yhteystiedot: Evi Rantanen +35850 582 7791 Hefmec Engineering Oy Hakemukset: https://my.teamio.com/molfi/0411e8f2-632c-4b51-aa52-53315d6f52fc Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Hefmec Engineering Oy Y-tunnus 2275550-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hefmec Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa