Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kasvava koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja, sekä tuotantotekniikan konsultointia tarjoava insinööritoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Porissa, joissa työllistämme 30 konesuunnittelun ja tuotantotekniikan ammattilaista. Vuoden 2016 liikevaihdoksi arvioimme 3M?. Haemme nyt Vantaan yksikköömme mekaniikkasuunnittelijoita. Työpaikka sijaitsee PK-seudulla ja tehtävät edellyttävät koneinsinöörin tai kone DI:n koulutusta, sekä kokemusta 3D CAD-suunnittelusta vähintään 2 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hefmec Engineering Oy Y-tunnus 2275550-0 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Teknopori, Hefmec

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hefmec Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus