Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Kuopioon ammattitaitoista sähköasentajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät kevääseen 2017 saakka. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Työtehtävät sisältävät saneerauskohteiden sekä uudiskohteiden sähköasennusta. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla sähköasentajan koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Työntekijänä olet luotettava, vastuullinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Jos olet hakemamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hazana Oy Y-tunnus 1552028-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Hazana Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus