Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon kylmälaiteasentajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät asiakkaan tarpeen mukaan. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kylmälaitteiden ja - järjestelmien huolto- ja korjaustehtävät. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Odotamme sinulta kylmäasentajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta alalta. Olethan itsenäiseen työhön kykenevä, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat vastuullisen ja tehokkaan työskentelytavan sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hazana Oy Y-tunnus 1552028-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmälaiteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hazana Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa