Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on vakavarainen perheyritys, joka on toiminut alansa johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Alan kärkiyrityksenä olemme pystyneet vastaamaan alan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. Yrityksemme tuote- ja laatujärjestelmämerkintöjä käytetään vahvimpien suomalaisten brändien tuotteissa mm. elintarvike, metalli-, metsä- ja kemianteollisuudessa. Tuotevalikoimamme on laaja. Suurimpana päämiehenämme toimii alan markkinajohtaja Videojet, jonka tulostimet ovat erittäin laadukkaita. Lisäksi edustamme Sato-etikettitulostimia sekä lukuisia muita tuotemerkkejä. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Yritys kuuluu vuonna 1918 perustettuun Jousi Group konserniin. Lisätietoja yrityksestämme löytyy kotisivuiltamme www.teollisuusmerkinta.fi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Teollisuusmerkintä Oy:lle Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOTEKNIKKOA.

Tehtäviisi kuuluu korjata ja huoltaa merkintälaitteita. Korjaukset tapahtuvat pääosin asiakkaiden tiloissa joten varauduthan siihen että työ pitää sisällään matkustusta lähinnä Pohjois-Savon sekä Kuopion talousalueella.
Tehtäviin kuuluvat myös uusien koneiden asennukset sekä laitteiden käyttökoulutukset

Toivomme sinulta
- teknistä peruskoulutusta, esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta
- kokemusta kenttäteknikon työtehtävistä
- mielellään kokemusta tietotekniikasta tehdas ympäristöistä
- kirjoitetun ja puhutun Englannin ymmärtämistä
- matkustusvalmiutta

Lisäksi toivomme, että olet
- oma-aloitteinen
- täsmällinen ja luotettava
- positiivinen joukkuepelaaja joka myös osaa toimia itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle
- hyvät ansiot
- auton, puhelimen ja tietokoneen käyttöedun
- paljon haasteellisia työtehtäviä
- yrityksen Rukan lomamökin käyttöoikeuden

Tekninen peruskoulutus automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kuopio@vmp.fi
Kohdenna hakemus sähköpostin otsikolla "HUOLTOTEKNIKKO".

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:n Kuopion yrittäjä Ilkka Hiekkanen puh. 0400 571 585.
Toimithan pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Hazana Oy Sijainti: Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilkka Hiekkanen, Puh: 017-3693600, 0400-571585, ilkka.hiekkanen@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Hazana Oy Y-tunnus 1552028-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Hazana Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa