Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme ajoneuvoasentajaa lomien tuuraukseen. Tehtäviin kuuluu autojen huoltoa ja korjausta. Työpaikka sijaitsee Karttulassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävään perehdytetään.

Tehtävään vaaditaan soveltuva koulutus. Kokemus vastaavista töistä luetaan hakijalle eduksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus osoitteessa vmp.fi ja merkitse paikka kiinnostuksen kohteeksi.

Lisätietoja Ilkka Hiekkanen: 0400 571 585.

VMP:n Nenäpäivän haastatteluennätys!
Nenäpäivänä, perjantaina 11.11., VMP Varamiespalvelu haastattelee 1.111 työnhakijaa. Jokaisesta tuolloin tehdystä haastattelusta VMP lahjoittaa 10,00 euroa Nenäpäiväkeräykseen.
Olemme myös mukana Onnibussi -työkiertueella.
Lahjoita, tulemalla haastatteluun!

Kuopiossa on luvassa hassunhauskoja haastatteluja, arvontaa, yllätysvieraita sekä pientä purtavaa. Mukana menossa ovat mm. KalPa ja K-Supermarket Herkkupata.
Tule tekemään kanssamme hyvää TE-palveluiden Messiin, kauppakeskus Apajaan torin alle perjantaina 11.11.2016 klo 10-15!

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi

Web-osoite: http://www.vmp.fi Työnantaja: Hazana Oy Sijainti: Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilkka Hiekkanen, Puh: 017-3693600, 0400-571585, ilkka.hiekkanen@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Hazana Oy Y-tunnus 1552028-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, ajoneuvoteollisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Hazana Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kuninkaankatu 20, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus