Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kansalaisopistossamme julistetaan haettavaksi 1.1.2017 alkaen, tai sopimuksen mukaan, rehtorin virka. Hausjärven kunta myy 50 % rehtorin työpanoksesta Lopen kunnalle. Työtehtävään kuuluu kahden kansalaisopiston johtaminen ja kehittäminen Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Rehtoriksi on kelpoinen henkilö, jolla on: 1) ylempi korkeakoulututkinto; 2) tässä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Hausjärvi opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hausjärven kunta Y-tunnus 0145997-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kansalaisopiston rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hausjärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hausjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus