Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hausjärven kunta hakee vakinaiseen virkasuhteeseen hallinto- ja talouspäällikköä. TEHTÄVÄNKUVAUS Hallinto- ja talouspäällikön tehtävänkuva on erittäin monipuolinen. Hallinto- ja talouspäällikkö: - on kuntaorganisaatiossa toimivien Hallinto ja sisäiset palvelut -palvelukeskuksen sekä Elinkeinot ja kehittäminen -palvelukeskuksen päällikkö, kunnan johtoryhmän jäsen ja tarvittaessa kunnanjohtajan sijainen. - huolehtii kunnan lakiasioihin liittyvistä tehtävistä ja antaa oikeudellista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hausjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hausjärven kunta Y-tunnus 0145997-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallinto- ja talouspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Hausjärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hausjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus