Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hausjärven kunta hakee vakinaiseen virkasuhteeseen hallinto- ja talouspäällikköä. TEHTÄVÄNKUVAUS Hallinto- ja talouspäällikön tehtävänkuva on erittäin monipuolinen. Hallinto- ja talouspäällikkö: - on kuntaorganisaatiossa toimivien Hallinto ja sisäiset palvelut -palvelukeskuksen sekä Elinkeinot ja kehittäminen -palvelukeskuksen päällikkö, kunnan johtoryhmän jäsen ja tarvittaessa kunnanjohtajan sijainen. - huolehtii kunnan lakiasioihin liittyvistä tehtävistä ja antaa oikeudellista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hausjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hausjärven kunta Y-tunnus 0145997-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallinto- ja talouspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Hausjärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hausjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus