Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hattulan kunta hakee ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2016-12.10.2017.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa olevia alle 29-vuotiaita hattulalaisia nuoria ja ohjata heitä sellaisten palveluiden ja tukien piiriin, joilla edistetään nuorten pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Nuoria ohjataan ja autetaan sekä yksilöllisesti että kokonaisvaltaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, moniammatillista tiimi- sekä verkostotyön osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta oman hallinnonalan hoitamisesta. Odotamme hakijoilta kokemusta nuorisotyöstä sekä tietämystä nuorten yhteiskuntatakuusta. Työkokemustoive on 1-5 vuotta, mutta myös vähemmän työkokemusta omaavat huomioidaan.

Toimeen valittu työskentelee työparina toisen etsivän nuorisotyöntekijän kanssa.

Työ on liikkuvaa, joustavaa ja myös osaltaan ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on välttämätön.

Palkkaus on KVTES:n mukainen

Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on 4 kk.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekryn kautta.

Web-osoite: http://www.hattula.fi Työnantaja: Hattulan kunta Sijainti: Kauppatie 3, 13720 PAROLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Etsivä nuorisotyöntekijä Anni Knuutila anni.knuutila@hattula.fi 050 343 8556 Sivistysjohtaja Jari Wihersaari jari.wihersaari@hattula.fi 050 574 5616 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117938/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppatie 3, 13720 PAROLA

Yritystiedot

Toiminimi Hattulan kunta Y-tunnus 0145801-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hattulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula , osoitteessa Kauppatie 3, 13720 PAROLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa