Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hattulan kunta hakee ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2016-12.10.2017. Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa olevia alle 29-vuotiaita hattulalaisia nuoria ja ohjata heitä sellaisten palveluiden ja tukien piiriin, joilla edistetään nuorten pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Nuoria ohjataan ja autetaan sekä yksilöllisesti että kokonaisvaltaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hattula muut henkilö- ja kotipalvelut Hattula poliisiala Hattula lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö muut henkilö- ja kotipalvelut poliisiala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hattulan kunta Y-tunnus 0145801-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hattulan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus