Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Pori muut terveydenhuoltoalan työt Pori palo- ja pelastusala Pori lääkärit Pori hammashoito Pori hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt palo- ja pelastusala lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hätäkeskuslaitos Y-tunnus 2409452-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hätäkeskuspäivystäjä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hätäkeskuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. 114:45/3 vkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28131 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus