Duunitori suosittelee
Pääkirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Automyyjiä

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinna

Mittausinsinööri/mallikoordinaattori

Lemminkäinen Infra Oy

90015 - Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vaasa muut terveydenhuoltoalan työt Vaasa lääkärit Vaasa hammashoito Vaasa hoitajat muut terveydenhuoltoalan työt lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hätäkeskuslaitos Y-tunnus 2409452-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hätäkeskuspäivystäjä (4 virkaa), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hätäkeskuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. 114, 45 h / 3 viikkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65301 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus