Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus


Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 650 henkilöä. Vuodesta 2015 alkaen Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka."

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 7.11.2016, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 114, 45 h / 3 viikkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 24.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vaasan hätäkeskus, PL 112, 65301 VAASA

Viran/tehtävän kuvaus:
Hätäkeskuspäivystäjän tehtävänä on vastaanottaa hätäkeskukseen saapuvia hätäilmoituksia, tehdä arvio tarvittavasta avusta, suorittaa hälytykset ja tuottaa tukipalveluja yksiköille. Hätäkeskuspäivystäjät noudattavat jaksotyöaikaa. Viran sijoituspaikka on Vaasan hätäkeskus Vaasassa.
Rakennemuutoksen seurauksena Hätäkeskuslaitoksesta irtisanotuilla vaatimukset täyttävillä henkilöillä on etusija täytettäessä samantasoisia ja vastaavia avoimia virkoja ja määräaikaisia virkasuhteita.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Hätäkeskuslaitoksesta annetun valtioneuvoston asetuksen (877/2010) 5 §:n 1 momentin mukaan päivystystehtävää hoitavalta henkilöstöltä vaaditaan hätäkeskuspäivystäjän tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto taikka poliisin perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa. Luemme eduksi:
Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta on eduksi hätäkeskusalueen tuntemus sekä aikaisempi työskentely hätäkeskuksessa. Tietotekninen osaaminen, yhteistyökyky ja palveluhenkisyys ovat oleellisia työssä menestymiselle.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten taitoa. Mahdollinen muu kielitaito luetaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Viran täyttämisessä voidaan noudattaa 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Hätäkeskuspäivystäjän tehtävä sijoittuu Hätäkeskuslaitoksen palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan D (2331,37 €). Tehtävän vaativuuteen perustuvan palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.
Työnantaja: Hätäkeskuslaitos Sijainti: 65301 VAASA Työajat: jaksotyöaika. 114, 45 h / 3 viikkoa Yhteystiedot: Paldanius Kai
Puhelin: 0295481392

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83cc8259-a36a-4e34-85a7-1fefe8a962a0 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65301 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Hätäkeskuslaitos Y-tunnus 2409452-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hätäkeskuspäivystäjä (4 virkaa), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hätäkeskuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. 114, 45 h / 3 viikkoa. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65301 - Vaasa , osoitteessa 65301 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa