Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 650 henkilöä. Vuodesta 2015 alkaen Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka."
Työpaikan tiedot: Vaasan hätäkeskus PL 112 65301 VAASA

TYÖTEHTÄVÄT
Hätäkeskuspäivystäjän tehtävänä on vastaanottaa hätäkeskukseen saapuvia hätäilmoituksia, tehdä arvio tarvittavasta avusta, suorittaa hälytykset ja tuottaa tukipalveluja yksiköille. Hätäkeskuspäivystäjät noudattavat jaksotyöaikaa. Viran sijoituspaikka on Vaasan hätäkeskus Vaasassa.
Rakennemuutoksen seurauksena Hätäkeskuslaitoksesta irtisanotuilla vaatimukset täyttävillä henkilöillä on etusija täytettäessä samantasoisia ja vastaavia avoimia virkoja ja määräaikaisia virkasuhteita.

VAATIMUKSET
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.
Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta on eduksi hätäkeskusalueen tuntemus sekä aikaisempi työskentely hätäkeskuksessa. Tietotekninen osaaminen, yhteistyökyky ja palveluhenkisyys ovat oleellisia työssä menestymiselle.
Hätäkeskuslaitoksesta annetun valtioneuvoston asetuksen (877/2010) 5 §:n 1 momentin mukaan päivystystehtävää hoitavalta henkilöstöltä vaaditaan hätäkeskuspäivystäjän tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto taikka poliisin perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten taitoa. Mahdollinen muu kielitaito luetaan eduksi.

Hätäkeskuspäivystäjän tehtävä sijoittuu Hätäkeskuslaitoksen palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan D (2331,37 €). Tehtävän vaativuuteen perustuvan palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Tai sopimuksen mukaan.
114, 45 h / 3 viikkoa
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viran täyttämisessä voidaan noudattaa 6 kuukauden koeaikaa.
Viitenumero: 26-643-2016

Web-osoite: http://www.112.fi Työnantaja: Hätäkeskuslaitos Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, Tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Paldanius Kai, 0295481392 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83cc8259-a36a-4e34-85a7-1fefe8a962a0 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Vaasan hätäkeskus PL 112 65301 VAASA Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Hätäkeskuslaitos Y-tunnus 2409452-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hätäkeskuspäivystäjä (4 virkaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hätäkeskuslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa