Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lehtorin (englannin ja saksan kieli) virka. Virka täytetään määräaikaisena ajalle 17.11.2016 - 3.6.2017. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain edellyttämä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Hartola opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hartolan kunta Y-tunnus 0163734-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu lukion ja peruskoulun yläluokkien opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Hartolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hartola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus