Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme myyntivoimaa Lahti - Kouvola - Kotka -talousalueelle. Etsitkö Sinä uutta uraa elämällesi? Haluatko itsenäisen, palkitsevan ja säännöllisen päivätyön? Olet valmis liikkumaan intensiivisesti myyntialueellasi. Olet innokas ja motivoitunut. Sinulla on kokemusta alan myyntityöstä ja näyttöjä uusasiakashankinnasta. Olet rohkea, aktiivinen ja valmis toimimaan pitkäjänteisesti asiakassuhteen rakentamiseksi. Olemme vakavarainen, suomalainen perheyritys, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti myyntialan tehtävät Lahti myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lahti päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Harrix Oy Y-tunnus 0933241-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Harrix Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa