Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme myyntivoimaa Lahti - Kouvola - Kotka -talousalueelle. Etsitkö Sinä uutta uraa elämällesi? Haluatko itsenäisen, palkitsevan ja säännöllisen päivätyön? Olet valmis liikkumaan intensiivisesti myyntialueellasi. Olet innokas ja motivoitunut. Sinulla on kokemusta alan myyntityöstä ja näyttöjä uusasiakashankinnasta. Olet rohkea, aktiivinen ja valmis toimimaan pitkäjänteisesti asiakassuhteen rakentamiseksi. Olemme vakavarainen, suomalainen perheyritys, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lahti myyntialan tehtävät Lahti myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lahti päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Harrix Oy Y-tunnus 0933241-5 Toimiala Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet NICAM

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Harrix Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus