Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Harjavallan kaupunki ilmoittaa haettavaksi perusopetuksen luokanopettajan viran (35564). Perusopetuksen luokanopettajan viran sijoituspaikkana on Keskustan alakoulu (vuosiluokat 1 - 6). Viranhoito sisältää käsityön ja liikunnan opetusta. Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti. Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2016 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta (hakusana Harjavalta). Kelpoisuustodistukset tulee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Harjavalta opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Harjavallan kaupunki Y-tunnus 0132585-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Harjavallan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Harjavalta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus