Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Harjavallan kaupunki ilmoittaa haettavaksi perusopetuksen ja lukiokoulutuksen rehtorin viran (35638). Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemukset tulee toimittaa 24.10.2016 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Harjavalta opetusalan esimies- ja johtotehtävät Harjavalta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Harjavallan kaupunki Y-tunnus 0132585-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Harjavallan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Harjavalta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa