Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hannu Alasaari Oy ja Leipomo Salonen Oy ovat tehneet yhteistyötä leipomokoneiden huolloissa, korjauksissa sekä asennuksissa jo yli 20 vuotta. Haemme yhteistyökumppanimme tehtaalle Leipomo Salonen Oy Turkuun laitosmies / kunnossapidon hallitsevaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen / omalla toiminimellä. Tehtäviin kuuluu leipomokoneiden ja laitteiden asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Tuotannon kasvun johdosta odotamme valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Turku lvi-alan työt Turku LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hannu Alasaari Oy Y-tunnus 1753575-7 Toimiala Elintarvike-, juoma- ja tupakkateollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies / huoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hannu Alasaari Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20810 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus