Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme JYVÄSKYLÄÄN HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ TAI -INSINÖÖRIÄ Sinulla on vankka kokemus peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden hankintojen hoitamisesta ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi. Olet vastuulliseen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus. Työmaakokemus ja aluetuntemus katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Heikki Jalkanen, puhelin 044 585 2615 sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Jyväskylä osto- ja hankinta-alan hallinto Jyväskylä osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö/ -insinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennusliike Lujatalo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus