Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme JYVÄSKYLÄÄN HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ TAI -INSINÖÖRIÄ Sinulla on vankka kokemus peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden hankintojen hoitamisesta ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi. Olet vastuulliseen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus. Työmaakokemus ja aluetuntemus katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Heikki Jalkanen, puhelin 044 585 2615 sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Jyväskylä osto- ja hankinta-alan hallinto Jyväskylä osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö/ -insinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Rakennusliike Lujatalo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa