Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen toimintavastuulle kuuluu S-ryhmän vähittäiskaupan ketjutoiminnan kehittäminen ja ohjaus.Haemme Vähittäiskaupan ketjuohjauksen käyttötavaran hankintaorganisaatioon Pukeutumisen alueelleKAHTA HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄvakituiseen työsuhteeseen syksystä 2016 alkaen. Hankintapäällikkö määrittää ja kilpailuttaa tavarantoimittajat parhaimman ostohinnan saavuttamiseksi, vastaa toimittajan kanssa tehtyjen sopimusten toteutumisesta sekä edesauttaa aktiivisesti hankintaliittoumien toimintaa. Hankintapäällikkö vastaa tuotteiden hankinnasta hankintapolitiikan linjausten mukaisesti sekä tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät Sipoo osto- ja hankinta-alan tehtävät Vantaa osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan hallinto Helsinki osto- ja hankinta-alan hallinto Sipoo osto- ja hankinta-alan hallinto Vantaa osto- ja hankinta-alan hallinto Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SOK. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus