Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen toimintavastuulle kuuluu S-ryhmän vähittäiskaupan ketjutoiminnan kehittäminen ja ohjaus.Haemme Vähittäiskaupan ketjuohjauksen käyttötavaran hankintaorganisaatioon Pukeutumisen alueelleKAHTA HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄvakituiseen työsuhteeseen syksystä 2016 alkaen. Hankintapäällikkö määrittää ja kilpailuttaa tavarantoimittajat parhaimman ostohinnan saavuttamiseksi, vastaa toimittajan kanssa tehtyjen sopimusten toteutumisesta sekä edesauttaa aktiivisesti hankintaliittoumien toimintaa. Hankintapäällikkö vastaa tuotteiden hankinnasta hankintapolitiikan linjausten mukaisesti sekä tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät Sipoo osto- ja hankinta-alan tehtävät Vantaa osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan hallinto Helsinki osto- ja hankinta-alan hallinto Sipoo osto- ja hankinta-alan hallinto Vantaa osto- ja hankinta-alan hallinto Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SOK. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus