Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 300 miljoonaa euroa. www.hsy.fi Haemme tukipalveluiden tulosalueelle määräaikaista HANKINTALAKIMIESTÄ Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, toimivan työympäristön ja mahdollisuuden osallistua yhteiskunnallisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki lakimiehet, tuomarit Helsinki määräaikainen Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät lakimiehet, tuomarit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintalakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa