Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 300 miljoonaa euroa. www.hsy.fi Haemme tukipalveluiden tulosalueelle määräaikaista HANKINTALAKIMIESTÄ Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, toimivan työympäristön ja mahdollisuuden osallistua yhteiskunnallisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki lakimiehet, tuomarit Helsinki määräaikainen Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät lakimiehet, tuomarit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintalakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus