Duunitori suosittelee
Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Kauppalehden menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille. Vakavarainen rakennusalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme pääkaupunkiseudulle HANKINTAINSINÖÖRIä Tehtävässä menestyminen edellyttää: - soveltuvaa rakennusalan koulutusta - aikaisempaa kokemusta rakennusalan hankinnoista ja hankintaprosesseista - kustannus- ja laatutietoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa