Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Kauppalehden menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille. Vakavarainen rakennusalan asiakasyrityksemme etsii kauttamme pääkaupunkiseudulle HANKINTAINSINÖÖRIä Tehtävässä menestyminen edellyttää: - soveltuvaa rakennusalan koulutusta - aikaisempaa kokemusta rakennusalan hankinnoista ja hankintaprosesseista - kustannus- ja laatutietoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus