Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Ravintola Makaronitehtaalla valmistamme päivittäin luomutuorepastaa, minkä raaka-aineina ovat italialainen durumvehnäjauho sekä luomu-kananmunat. Kastikkeemme hautuvat pitkään saaden arominsa korkealaatuisista raaka-aineista sekä tuoreista yrteistä. Makaronitehtaan viinivalikoima on suuri ja samppanjan myynti on merkittävä osa liiketoimintaa. Makaronitehtaalla tulee työskentelemään yli kymmenen aurinkoista palvelualan ammattilaista, sekä super hyviä tyyppejä heti avauksesta lähtien.

Hangon Makaronitehdas OY on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalainen yritys, mikä etsii joukkoonsa oman alansa ammattilaisia joille kunnianhimo ja kova kehitystahti ovat arjen mukavia haasteita. Kaikki palkattavat tarjoilijat aloittavat perusteellisesta koulutuksesta yrityksen arvoihin, toimintoihin ja palveluun ennen ravintolan avautumista.

Meillä itsensä kehittäminen lasketaan suureksi voimavaraksi ja kaikkien eduksi.

Haemme nyt korkeatasoisiin, mutta rentoihin pastaravintoloihimme Jumboon ja Iso Omenaan, kokeneita ja aurinkoisia

TARJOILIJOITA.

Olet nopea, tarkka ja kestät kovankin kiireen. Olet asiakaslähtöinen, pidetty, luotettava ja ahkera työkaveri. Rakastat asiakaspalvelua! Sinulla on jo anniskeluvastaavan pätevyydet ja osaat puhua suomea sujuvasti. Ruotsin ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Jotta voisit suoriutua työtehtävästäsi erinomaisesti, on sinulla jo mahdollisesti alan ammattitutkinto tai aikaisempaa työkokemusta. Myös hyvä näyttö edellisistä työsuhteistasi ja innokas asenne ovat eduksi työnhaussa. Viime kädessä kuitenkin asenne ratkaisee, joten perustele miksi juuri sinä olet meille täydellinen tarjoilija.

Tarjoamme myöskin miellyttävät asiakkaat, laadukkaan tuotteen, kivat työkaverit, sekä Makaronitehtaan henkilökuntaedut esim. mahdollisuus yrityksen vapaa-ajan asuntojen käyttöön Hangossa ja Rukalla. Osana tiimiämme voit olla ylpeä työstäsi.

Lähetäthän meille hakemuksesi, suosittelijoidesi yhteystiedot ja laita hakemuksesi otsikkoon selkeästi maininta "Tarjoilija".

Voit tutustua meihin etukäteen: www.hangonmakaronitehdas.fi

Web-osoite: http://www.hangonmakaronitehdas.fi Työnantaja: Hangon Makaronitehdas Oy Sijainti: PL 227, 00101 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@hangonmakaronitehdas.fi Hakemukset: http://hangonmakaronitehdas.fi/meille-toihin/ Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 227, 00101 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hangon Makaronitehdas Oy Y-tunnus 2334826-1 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

418 000 € -10 %

Liiketoiminnan tulos

75 000 € 17 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

18 % 29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hangon Makaronitehdas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa PL 227, 00101 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa