Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Hangon sosiaalipalvelukeskukseen sosiaaliohjaajan aikuissosiaalityöhön. Tehtävään vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdon mukainen sosionomin AMK tutkinto. Työtehtävät edellyttävät toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä moniammatillisia tiimityöskentelytaitoja. Työaika on 38.15 h/viikko. Lisätiedot: Sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, [email protected] Virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hanko hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hanko musiikki- ja viihdealan tehtävät Hanko sosiaalityö Hanko lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hangon kaupunki Y-tunnus 0103166-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hangon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hanko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus