Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sijoituspäällikkö Handelsbankenin Imatran konttoriin Handelsbanken on Pohjoismaiden kansainvälisin yleispankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Pankki on tunnettu erinomaisesta luottoluokituksestaan sekä asiakaslähtöisestä ja hyvästä palvelustaan. Handelsbanken on Euroopan vakavaraisimpia pankkeja (Bloomberg 2015). Haemme nyt Imatran konttoriin kokenutta sijoitustoiminnan ammattilaista. Sijoituspäällikkönä vastaat nykyisten ja uusien asiakkaiden sijoitus- ja varainhoitopalveluista. Varmistat myös, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Imatra pankki- ja vakuutusala Imatra .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi handelsbanken Y-tunnus 0861597-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoituspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Handelsbanken. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 55100 - Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa