Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hammaslaboratorio Dentiform Oy Salossa hakee hammaslaboranttia/-teknikkoa. Laboratoriomme valmistaa kaikki irto- ja kiinteänprotetiikan ratkaisut. Käytössämme on CAD/CAM-laitteisto. Tiloissamme toimii myös erikoishammasteknikon vastaanotto. Voit olla jo kokemusta omaava tai vastavalmistunut, tärkeintä on halu oppia ja omaksua uutta. Käy tutustumassa nettisivuihimme www.dentiform.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Salo laboratorio Salo hammashoito Salo elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hammaslaboratorio Dentiform Oy Y-tunnus 2504407-7 Toimiala Hammasproteesien, keinohampaiden ym. valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslaborantti/-teknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hammaslaboratorio Dentiform Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus