Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Sastamalaan viihtyisään yksityiseen hammashoitolaan hammaslääkäriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Vaatimuksena oikeudet toimia hammaslääkärinä Suomessa sekä sujuva suomenkielen taito. Töiden aloitus heti sopivan lääkärin löydyttyä. Deal Henkilöstöratkaisut on koko Suomen alueella toimiva luotettava suomalainen työnantaja. Spesialiteettimme ovat ict-alan sekä terveydenhoitoalan henkilöstövuokraus. Meiltä löytyy töitä niin lyhyemmistä kuin pidemmistäkin sijaisuuksista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Tampere hammashoito Tampere lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33800 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus