Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Sastamalaan viihtyisään yksityiseen hammashoitolaan hammaslääkäriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Vaatimuksena oikeudet toimia hammaslääkärinä Suomessa sekä sujuva suomenkielen taito.

Töiden aloitus heti sopivan lääkärin löydyttyä.

Deal Henkilöstöratkaisut on koko Suomen alueella toimiva luotettava suomalainen työnantaja. Spesialiteettimme ovat ict-alan sekä terveydenhoitoalan henkilöstövuokraus. Meiltä löytyy töitä niin lyhyemmistä kuin pidemmistäkin sijaisuuksista aina vakituisiin työsuhteisiin asti. Noudatamme henkilöstöalan ja yhteistyökumppaneidemme työehtosopimuksia. Työ ja työllistäminen on ilomme!

Tykkää meistä facebookissa niin saat tiedon ensimmäisten joukossa uusista työpaikoista

https://www.facebook.com/dealhenkilostoratkaisut?ref=h

Työnantaja: Deal Henkilöstöratkaisut Oy Sijainti: 33800 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pasi Karjalainen p. 044 978 0194 pasi.karjalainen@dealhr.fi Hakemukset: http://www.dealhr.fi/ty%C3%B6paikka/hammaslaakari-sastamala/ Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33800 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33800 - Tampere , osoitteessa 33800 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa