Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt hammaslääkäriä Tammisaareen yksityiselle asemalle. Työtä oman tilanteen mukaan 1-3 pv/viikko. Töiden aloitus heti sopivan lääkärin löydyttyä. Vaatimuksena oikeudet toimia hammaslääkärinä Suomessa sekä ruotsin- ja suomenkielen taito. Soita Pasille p. 044 987 0194 Deal Henkilöstöratkaisut on koko Suomen alueella toimiva luotettava suomalainen työnantaja. Spesialiteettimme ovat ict-alan sekä terveydenhoitoalan henkilöstövuokraus. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Raasepori hammashoito Raasepori lääkärit hammashoito Raasepori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10600 - Raasepori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa