Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna -brändin alla tarjoamme kunnille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, muun muassa kokonaisulkoistuksia ja terveysasemaulkoistuksia. Tuotamme yhdessä Jämsän kaupungin kanssa kaikki Jämsän sosiaali- ja terveyspalvelut. Etsimme Jämsän hammashoitolaan yhtä hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva hammaslääketieteen lisensiaatti tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Jämsä hammashoito Jämsä lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämsä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus