Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän. Haemme Suun terveydenhuoltoon kahta hammaslääkäriä Kelpoisuusehtona Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Työ on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Hamina hammashoito Hamina lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haminan kaupunki Y-tunnus 0242496-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Haminan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49400 - Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus