Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haminan lasten ja perheiden sosiaalipalveluissa, lastensuojelussa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa 11.11.2016 klo 15.00 mennessä. 2 Sosiaalityöntekijän virkaa lastensuojelussa Tiimimme tarvitsee täydennystä rautaisista lastensuojelun ammattilaisista. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, perehdytyksen, ammatillisen tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Työ on kokonaisvaltaista lastensuojelutyötä jossa pääsee kulkemaan lapsen mukana koko asiakkaana olo prosessin ajan. Tiimimme on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Hamina sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haminan kaupunki Y-tunnus 0242496-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Haminan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus