Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haminan lasten ja perheiden sosiaalipalveluissa, lastensuojelussa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa 11.11.2016 klo 15.00 mennessä.

2 Sosiaalityöntekijän virkaa lastensuojelussa

Tiimimme tarvitsee täydennystä rautaisista lastensuojelun ammattilaisista. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, perehdytyksen, ammatillisen tuen ja säännöllisen työnohjauksen. Työ on kokonaisvaltaista lastensuojelutyötä jossa pääsee kulkemaan lapsen mukana koko asiakkaana olo prosessin ajan. Tiimimme on kannustava, huumorintajuinen ja kehityshakuinen. Näitä piirteitä toivomme myös uusien työkavereiden tuovan mukanaan. Tiimimme koostuu 5 sosiaalityöntekijästä, sosiaaliohjaajasta, lastenvalvojasta ja sosiaalityön esimiehestä.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuus vaatimuksista annetun lain (272/2005) 3§ mukainen kelpoisuus. Mikäli virkaan ei saada sosiaalityöntekijän kelpoisuuden omaavia hakijoita, voidaan virkaan ottaa määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015,12 §).

Täyttöprosessissa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote.

Soita, kysy tai tule sovitusti käymään. Lisätietoja antaa sosiaalityön esimies Anne-Marie Terämä puh 040 536 0003, anne-marie.terama@hamina.fi

Virkoihin haetaan ensisijaisesti Haminan kaupungin kotisivuilla Avoimet työpaikat-kohdassa olevalla sähköisellä hakemuslomakkeella tai osoitteella Haminan kaupunki, Sosiaalipalvelut, PL 70, 49400 HAMINA.

Web-osoite: http://www.hamina.fi Työnantaja: Haminan kaupunki Sijainti: Puistokatu 2, 49400 HAMINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: hakuajan päätyttyä Yhteystiedot: sosiaalityön esimies Anne-Marie Terämä, p. 040 536 0003 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puistokatu 2, 49400 HAMINA

Yritystiedot

Toiminimi Haminan kaupunki Y-tunnus 0242496-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Haminan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hamina , osoitteessa Puistokatu 2, 49400 HAMINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa