Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimi
Haemme sairaanhoitajaa Hämeenlinnan kaupungin ikäihmisten hoidon ja hoivan palvelualueelle. Ensisijainen toimintayksikkö on Birgittakoti, joka on 16-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Työmme perustana on asukkaiden hoidon toteuttaminen yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti ja korostamme ikäihmisen omien voimavarojen hyödyntämistä ja mielekkään arjen toteutumista. Sairaanhoitajana toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana asukkaiden hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa.
Kelpoisuusvaatimukset: Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 § 5 mukaista kelpoisuutta. Hakijoiden ammatinharjoittamistiedot tarkistetaan Valvirasta.
Arvostettavat ominaisuudet: Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua kehittää toimintaprosesseja asiakaslähtöisesti moniammatillisen tiimin jäsenenä. Effica- ja RAI-ohjelmien tunteminen on eduksi.
Vaadittavat luvat: Lääkkeenantolupa, Hygieniapassi
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Koeaika (kuukautta): 4

Työnantaja: Hämeenlinnan kaupunki Sijainti: Birgittakoti Syrjäntaantie 62 B 14820 Hämeenlinna, 14820 TUULOS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: palveluyksikön esimies Riitta Lehtonen, puh. 03 621 5064, riitta.lehtonen@hameenlinna.fi, , Hakemukset: http://www.seuturekry.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Birgittakoti Syrjäntaantie 62 B 14820 Hämeenlinna, 14820 TUULOS

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Birgittakoti Syrjäntaantie 62 B 14820 Hämeenlinna, 14820 TUULOS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa