Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimi Iloinen ja mukava puhe- ja toimintaterapiatiimimme etsii puheterapeutin sijaista ajalle 1.12.2016 - 30.6.2017. Tiimiin kuuluu kolme puheterapeuttia sekä toimintaterapeutti. Puheterapeutit työskentelevät alle kouluikäisten lasten parissa. Työ sisältää kielellisten taitojen arviointia, kuntoutuksen suunnittelua ja toteuttamista sekä yhteistyötä vanhempien ja päiväkodin kanssa. Puheterapeutit järjestävät myös ryhmämuotoista toimintaa. Ryhmätyönohjaus on säännöllistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa