Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Toimi
Iloinen ja mukava puhe- ja toimintaterapiatiimimme etsii puheterapeutin sijaista ajalle 1.12.2016 - 30.6.2017. Tiimiin kuuluu kolme puheterapeuttia sekä toimintaterapeutti. Puheterapeutit työskentelevät alle kouluikäisten lasten parissa. Työ sisältää kielellisten taitojen arviointia, kuntoutuksen suunnittelua ja toteuttamista sekä yhteistyötä vanhempien ja päiväkodin kanssa. Puheterapeutit järjestävät myös ryhmämuotoista toimintaa. Ryhmätyönohjaus on säännöllistä ja työpäivien sisältö itsenäisesti muokattavissa. Samoihin toimitiloihin sijoittuu muita lapsiperheiden tukipalveluita ja yhteistyö heidän kanssaan on joustavaa ja aktiivista. Tule mukaan hyväntuuliseen työyhteisöön!
Kelpoisuusvaatimukset: Laillistetun puheterapeutin kelpoisuus. Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevien puheterapeuttiopiskelijoiden hakemukset.
Arvostettavat ominaisuudet: Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innovatiivista asennetta työhön.
Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote
Koeaika (kuukautta): 4

Työnantaja: Hämeenlinnan kaupunki Sijainti: Psykososiaalisen tuen palvelut Palv.piste Kastelli, 13100 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Puheterapeutti Piia Levijoki-Remes, puh. 03 621 2414, piia.levijoki@hameenlinna.fi, Puheterapeutti Outi Lepola, puh. 03 621 2419, outi.lepola@hameenlinna.fi, Hakemukset: http://www.seuturekry.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Psykososiaalisen tuen palvelut Palv.piste Kastelli, 13100 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Psykososiaalisen tuen palvelut Palv.piste Kastelli, 13100 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa