Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virka Asiakkuuksista ja pedagogiikasta vastaavan päiväkodin johtajan tehtävät Hämeenlinnan kantakaupungin alueella. Toimii työnjohdollisena esimiehenä henkilöstölle, virkavastuullisen henkilöstö- ja talousasioista vastaavan päiväkodin johtajan työparina. Tehtävä alkaa viransijaisuutena ajalla 9.1.-28.2.2017, ja jatkuu toistaiseksi 1.3.2017 alkaen. Tehtävään ja rekrytointiin liittyvät tiedustelut ajalla 24.-28.10.2017, palvelupäällikkö Nikke Keskinen p. 03-621 2435 Kelpoisuusvaatimukset: Lain sosiaalihuollon ammatillisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodin johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa