Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimi Kirjastovirkailijan työtehtäviä ovat kokoelmanhoito, asiakaspalvelu, väliaikaisten työntekijöiden opastus kokoelmatyössä ja kirjastoaineison kunnosta huolehtiminen. Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammatillinen tutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon (20 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aineopinnot tai alan ammattitutkinto. Arvostettavat ominaisuudet: Edellytämme oma-aloitteisuutta, hyviä kädentaitoja, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus