Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virka Kaupunginlakimiehen tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin eri yksiköiden ja toimielinten neuvonta ja avustaminen juridisissa asioissa, erityisesti maankäyttöön, ympäristöön, rakentamiseen ja infraan liittyvät kysymykset. Tehtäviin kuuluu kaupunginhallituksen ja lautakuntien asioiden valmistelua, pysäköinninvalvojan tehtävät, hankinta-asioita, henkilöstöpalvelujen oikeudellista avustamista palvelussuhdeasioissa sekä kaupungin oikeudellista edunvalvontaa. Hämeenlinnan kaupungissa on kaksi kaupunginlakimiehen virkanimikkeellä olevaa henkilöä. He ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Hämeenlinna lakimiehet, tuomarit Hämeenlinna kunta-alan työpaikat lakimiehet, tuomarit Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginlakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa