Duunitori suosittelee
Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virka Kaupunginlakimiehen tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin eri yksiköiden ja toimielinten neuvonta ja avustaminen juridisissa asioissa, erityisesti maankäyttöön, ympäristöön, rakentamiseen ja infraan liittyvät kysymykset. Tehtäviin kuuluu kaupunginhallituksen ja lautakuntien asioiden valmistelua, pysäköinninvalvojan tehtävät, hankinta-asioita, henkilöstöpalvelujen oikeudellista avustamista palvelussuhdeasioissa sekä kaupungin oikeudellista edunvalvontaa. Hämeenlinnan kaupungissa on kaksi kaupunginlakimiehen virkanimikkeellä olevaa henkilöä. He ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Hämeenlinna lakimiehet, tuomarit Hämeenlinna kunta-alan työpaikat lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginlakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus