Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnantaja ja työpaikan sijainti: Hämeenlinnan kaupunki LinnanInfra -liikelaitos / Korjaamo Suosaarentie 4 A 1 13210 Hämeenlinna Työnantajan kuvaus Linnaninfra -liikelaitoksen kunnossapitopalvelut huolehtii Hämeenlinnan kaupungin kaduista, puistoista ja muista yleisistä alueista sekä luonto- ja liikuntapaikoista. Linnaninfra -liikelaitoksen palveluksessa on noin 110 henkilöä. Työ alkaa ja kestää Työ alkaa heti kun sopiva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hämeenlinna asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna puu- ja metallialan tehtävät Hämeenlinna määräaikainen Hämeenlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus 0146921-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja / rautarakenneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus