Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan hautausauton kuljettajaa keikkatyöhön. Työssä ei säännöllistä työaikaa eikä siis säännöllisiä tuloja ja sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille lisäansioksi. Työn luonteen vuoksi (päivystys 24h/vrk) valmius ympärivuorokautisiin lähtöihin suositeltavaa. Hakijalta vaaditaan ehdottomasti nuhteetonta taustaa eikä näkyviä lävistyksiä ja/tai tatuointeja saa olla. Keikoilla oltava musta/tumma siisti vaatetus (puku tai suorat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenlinna muu kuin hengellinen kirkon alan työ Hämeenlinna muut henkilö- ja kotipalvelut Hämeenlinna kuljetus, logistiikka ja liikenne muu kuin hengellinen kirkon alan työ muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan Hautauspalvelu Calla Oy Y-tunnus 2390883-9 Toimiala Hautaustoimistojen palvelut Rinnakkaistoiminimet Hauhon Hautauspalvelu, Pitopalvelu Calla, Riihimäen Hautaustoimisto, Riihimäen Wanha Hautaustoimisto, Parolantien Hautaustoimisto, Hämeen Wanha Hautaustoimisto, Hautauspalvelut - Riihimäen Hautaustoimisto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan Hautauspalvelu Calla Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus