Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan hautausauton kuljettajaa keikkatyöhön. Työssä ei säännöllistä työaikaa eikä siis säännöllisiä tuloja ja sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille lisäansioksi. Työn luonteen vuoksi (päivystys 24h/vrk) valmius ympärivuorokautisiin lähtöihin suositeltavaa. Hakijalta vaaditaan ehdottomasti nuhteetonta taustaa eikä näkyviä lävistyksiä ja/tai tatuointeja saa olla. Keikoilla oltava musta/tumma siisti vaatetus (puku tai suorat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenlinna muut henkilö- ja kotipalvelut Hämeenlinna muu kuin hengellinen kirkon alan työ Hämeenlinna kuljetus, logistiikka ja liikenne muut henkilö- ja kotipalvelut muu kuin hengellinen kirkon alan työ Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenlinnan Hautauspalvelu Calla Oy Y-tunnus 2390883-9 Toimiala Hautaustoimistojen palvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenlinnan Hautauspalvelu Calla Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13130 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa