Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Edustaja Helsinkiin Vahvistamme tiimiämme ja haemme ikkunanmyyntiedustajaa myymään ja markkinoimaan HIT-Nordic ikkunoitamme. Tarjoamme: - Oman alueen hoidettavaksi - Testimenestystuotteet, jotka ovat aidosti asiakkaille pitäaikäinen ratkaisu - Helpot työkalut työn tekemiseen - Koulutuksen työhön - Tehtaan täyden tuen toiminnnalle - Kilpailukykyinen palkkiomalli, jossa ei ole ylärajaa Edellytämme: - kokemusta myyntityöstä - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Munkkiniemi() muut myymälätehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkiniemi() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Munkkiniemi() myyntialan tehtävät Helsinki muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy Y-tunnus 0889272-8 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00250 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus